---
title: Hesabınızı silme
url: https://help.nfceez.de/tr/hesap-ve-veriler/hesap-silme/
language: tr
topic: Hesap ve veriler
updated: 2026-10-18
description: NFCeez hesabınızı kalıcı olarak nasıl sileceğiniz ve neden önce Apple aboneliğinizi iptal etmeniz gerektiği.
---

# Hesabınızı silme

Silme işlemi geri alınamaz. Yalnızca ara vermek istiyorsanız bunun yerine sayfanızı [çevrimdışı](live-oder-offline) yapın veya çıkış yapın.

## Sildiğinizde ne olur
- Hesabınız ve kişisel bilgileriniz silinir.
- Şubelerinize ve Smart Page'lerinize artık erişilemez.
- Misafir, sadakat ve rezervasyon verileri kaybolur.
- NFC ürünleriniz artık bu sayfaları açmaz.

> **Önemli:** Bir Apple aboneliği hesapla birlikte sona ermez. Yenilenmemesi için aboneliği Apple'da iptal edin. Daha fazlası: [Aboneliği iptal etme](abo-kuendigen).

## Hesabınızı silin
1. [[Hesap › Hesabı sil]] bölümünü açın. Nelerin silineceğini okuyun ve **Devam** öğesine dokunun.
2. **Aboneliği Apple’da yönet** öğesine dokunun ve varsa aboneliğinizi iptal edin. Ardından **Silmeye devam et** öğesine dokunun.
3. E-postayla kaydolduysanız **Şifreniz** alanını doldurun.
4. **Anladım** öğesine dokunun ve kaydırıcıyı sola sürükleyin (“Onaylamak için sola kaydırın”).
5. “Hesap kalıcı olarak silinsin mi?” sorusunda **Kalıcı olarak sil** öğesine dokunun.
6. Apple ile kaydolduysanız Apple ile onaylayın. Son olarak Face ID ile onaylayın. Ancak o zaman bir şey silinir ve uygulama oturumunuzu kapatır.

**Hesabı koru** her an işlemi iptal eder. Kurulum sırasında da sağ üstteki “…” altında **Hesabı sil** seçeneğini bulursunuz.

## Bir sorun çıkarsa
- “Şifre doğru değil. Giriş yaptığınız şifreyi girip tekrar deneyin.”: giriş yaptığınız parolayı girin.
- “İnternet bağlantısı yok. Hesabınız silinmedi. Bağlantınızı kontrol edip tekrar deneyin.”: bağlantınızı kontrol edin ve tekrar deneyin.
- “Silme işlemi yarıda kaldı. …”: hesabınız hâlâ duruyor. Tekrar deneyin. Yine olmazsa support@nfceez.de adresine e-posta gönderin.

## Sık sorulan sorular
**Yalnızca bir şubeyi silebilir miyim?** Evet. Bunun için tüm hesabınızı silmeniz gerekmez. Bkz. [Şube silme ve geri yükleme](standort-loeschen-und-wiederherstellen).

**NFC çıkartmalarıma ve NFC kartlarıma ne olur?** Artık sayfalarınızı açmazlar. Verilerin ne kadar süre saklandığı, ikinci adımda bağlantısı verilen “Silme ve saklama” bölümünde açıklanır.
