Business
TR

Hesabınızı silme

NFCeez hesabınızı kalıcı olarak nasıl sileceğiniz ve neden önce Apple aboneliğinizi iptal etmeniz gerektiği.

1 dk okumaGüncellendi: 18 Ekim 2026Plan tümüKim yapabilir? tümü

Silme işlemi geri alınamaz. Yalnızca ara vermek istiyorsanız bunun yerine sayfanızı çevrimdışı yapın veya çıkış yapın.

Sildiğinizde ne olur

  • Hesabınız ve kişisel bilgileriniz silinir.
  • Şubelerinize ve Smart Page'lerinize artık erişilemez.
  • Misafir, sadakat ve rezervasyon verileri kaybolur.
  • NFC ürünleriniz artık bu sayfaları açmaz.

Hesabınızı silin

  1. HesapHesabı sil bölümünü açın. Nelerin silineceğini okuyun ve Devam öğesine dokunun.
  2. Aboneliği Apple’da yönet öğesine dokunun ve varsa aboneliğinizi iptal edin. Ardından Silmeye devam et öğesine dokunun.
  3. E-postayla kaydolduysanız Şifreniz alanını doldurun.
  4. Anladım öğesine dokunun ve kaydırıcıyı sola sürükleyin (“Onaylamak için sola kaydırın”).
  5. “Hesap kalıcı olarak silinsin mi?” sorusunda Kalıcı olarak sil öğesine dokunun.
  6. Apple ile kaydolduysanız Apple ile onaylayın. Son olarak Face ID ile onaylayın. Ancak o zaman bir şey silinir ve uygulama oturumunuzu kapatır.

Hesabı koru her an işlemi iptal eder. Kurulum sırasında da sağ üstteki “…” altında Hesabı sil seçeneğini bulursunuz.

Bir sorun çıkarsa

  • “Şifre doğru değil. Giriş yaptığınız şifreyi girip tekrar deneyin.”: giriş yaptığınız parolayı girin.
  • “İnternet bağlantısı yok. Hesabınız silinmedi. Bağlantınızı kontrol edip tekrar deneyin.”: bağlantınızı kontrol edin ve tekrar deneyin.
  • “Silme işlemi yarıda kaldı. …”: hesabınız hâlâ duruyor. Tekrar deneyin. Yine olmazsa support@nfceez.de adresine e-posta gönderin.

Sık sorulan sorular

Yalnızca bir şubeyi silebilir miyim? Evet. Bunun için tüm hesabınızı silmeniz gerekmez. Bkz. Şube silme ve geri yükleme.

NFC çıkartmalarıma ve NFC kartlarıma ne olur? Artık sayfalarınızı açmazlar. Verilerin ne kadar süre saklandığı, ikinci adımda bağlantısı verilen “Silme ve saklama” bölümünde açıklanır.

Bu makale yardımcı oldu mu?